vvs firma tilbyder varmeløsninger

varmeløsninger

BANG’S VVS tilbyder varmeløsninger. Vi udfører service og monteringer inden for alt i varmeløsninger og klimastyring. Hvad end det er VVS arbejde for private hjem eller etablering af varmesystemer i byggeriet, kan vi klare det!

Professionel varmeinstallationfor private og erhverv

Vi har ekspertise i varmeløsninger til store industribygninger såvel som det lille sommerhus. Vi har alt inden for anlæg, centraler og pumper, så du kan opnå den mest energibesparende løsning.

Vi kan stå for hele processen, når det kommer til varme. Vi har alt inden for varmepumper, biobrændselsanlæg, fjernvarme og meget mere. Vi skræddersyr en løsning ud fra dine ønsker og behov – hvad enten det drejer sig om industribygninger, landbruget, det private hus eller i sommerhuset.

Som en del af vores varmeløsninger tilbyder vi ligeledes at udarbejde en energiberegning på din ejendom, så du har mulighed for at få indblik i din varmeregning. Vi tilbyder denne beregning, så vi kan se, om det er muligt at opnå besparelser med en ny varmeinstallation. Denne løsning tilpasses naturligvis dine konkrete ønsker og behov.

Har du spørgsmål, eller har du behov for at vide mere, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi er din erfarne VVS’er, som løser stort som småt. Det er naturligvis helt uforpligtende at høre mere om dine muligheder hos os. Vi ser frem til at udarbejde en løsning ud fra dine behov og ønsker.

Energioptimering - fraradiatorer til gulvvarme

Ved installation af radiatorer sørger vi for, at de placeres strategisk for optimal varmefordeling i rummet. Vores erfarne teknikere sikrer, at din varmeinstallation udføres effektivt og nøjagtigt, så du kan nyde et behageligt indeklima. Vi har stor erfaring med diverse udformninger og størrelser af radiatorer, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os.

Gulvvarme er en luksuriøs og energieffektiv løsning, der skaber behagelig varme fra bunden af dit rum. Vi installerer gulvvarmesystemer, der passer perfekt til dine behov og rummets layout. Vi kan udforme din varmeinstallation med trådløs temperaturregulering og i lav byggehøjde i både træ- og betongulve. Det er din garanti for en jævn og behagelig temperaturfordeling.

Uanset om du har fjernvarme eller et traditionelt varmesystem, kan vi hjælpe med at optimere din varmeinstallation, så den passer til dine behov – og tilmed bidrager til besparelser på din energiregning! 

Vi er eksperter på området og har mange års erfaring med varmeinstallation for private såvel som erhverv på Lolland, Falster, Nakskov, Maribo, Nykøbing Falster og Sakskøbing. Til industri tilbyder vi blandt andet installation af strålevarme og kalorifere anlæg. Mulighederne er vidtfavnende hos os!