Blikkenslager I Nakskov, Maribo, Sakskøbing & resten af Lolland-Falster.

om bang's vvs

Blikkenslager påLolland & Falster

BANG’S VVS udfører autoriseret service og blikkenslager arbejde i Maribo, Nakskov, Sakskøbing & resten af Lolland-Falster. Vi har mulighed for at rykke ud alle døgnets timer. Det handler udelukkende om den enkeltes behov og ønsker.

Bang’s VVS er din autoriseret blikkenslager på Lolland, Falster og Sjælland, som har eksisteret siden 2016. Vi udfører kvalitetsarbejde og vores team består af faglærte VVS montører og kølemontører med kompetencer i faget.

Vi udfører opgaver for en bred vifte af kunder. Herunder private, boligforeninger, landbruget, kommuner, boligbyggeri samt industri og diverse erhvervsmæssige sammenhænge.

Hos BANG’S VVS har vi specialiseret os i energibesparende løsninger, hvor kvalitet er i højsæde. Vi leverer og monterer alle installationer og services til den aftalte tid. Vi bestræber os på den gode dialog, hvor den enkelte kundes ønsker og behov er i centrum. Vi udarbejder en løsning, som imødekommer det ønskede resultat, og vi supplerer med relevant rådgivning ud fra vores faglighed og ekspertise.

Blikkenslager på Lolland, Falster og Sjælland

Hos BANG’S VVS mestrer vi alt inden for VVS arbejde, og kan derudover tilbyde totalentrepriser. Hertil koordinere et projekt fra a-z med professionelle tømrere, murere, malere og diverse aktører i byggebranchen. Har du derfor behov for en aftale, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, kan du trygt henvende dig allerede i dag.

Din blikkenslager på Lolland,Falster og Sjælland

Vi vægter kvalitetsløsninger, der imødekommer vores kunder på ønsker og behov. Vi skræddersyer altid vores løsninger ud fra den enkeltes krav og omstændigheder. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig i mål med.

BANG’S VVS er din kvalitetbevidste samarbejdspartner, der mestrer simple som komplicerede VVS opgaver inden for boligbyggeri, erhverv/industri, landbrug, kommuner og den private.

Vi udfører stort som småt i alle afskygninger, og kan være behjælpelige lige fra rådgivning og projektering til den færdige installation i bygningen.

Vi har specialiseret os i energibesparende løsninger og kan b.la tilbyde optimering og udarbejdelse af energiberegninger.