Installation af varmepumper

Luft til luft varmepumpe på Lolland og Falster

Hos BANG’S VVS har vi et stort udvalg af luft til luft varmepumper til kunder på Lolland, Falster, Maribo, Nykøbing og Sakskøbing.

Spar på energien med enluft til luft varmepumpe fra BANG'S VVS

Vi anbefaler vores luft til luft varmepumpe til ejendomme, hvor der ikke er mulighed for at installere et vandbaseret varmesystem, som f.eks. radiatorer eller gulvvarme. Blandt udvalget af varmepumper er luft til luft særligt velegnet til opvarmning og afkøling af enkelte rum eller mindre områder, hvorfor vi ofte tilbyder denne løsning til sommerhuse og mindre boliger.

Sådan fungerer luft til luft

En luft til luft varmepumpe udnytter energien i luften udenfor til at regulere temperaturen indendørs. Varmepumpens udedel opsamler varmeenergien fra luften og overfører den til kølemidlet, som derefter fordampes i indedelen for at frigive varmen indenfor. Om sommeren kan processen vendes for at afkøle.

Totalløsninger afhøj kvalitet

luft til luft varmepumpe

Vi tilbyder en totalløsning, der omfatter både salg og montering af varmepumper for at gøre processen nem og bekvem for vores kunder.

Hos BANG’S VVS forhandler kun det bedste: Hos os kan du få en luft til luft varmepumpe fra kvalitetsmærkerne Vølund, Heatsave, Metro Air og Bosch. Vi håndterer alt fra rådgivning og valg af den rette varmepumpe til monteringen i dit hjem. Vores mål er at gøre varmeløsninger problemfrie.

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte BANG’S VVS på telefon 51 88 11 19, eller sende en mail på timbang@bangvvs.dk