vi udfører vandinstallationer

Vand og vandinstallationer

Hos BANG’S VVS varetager vi alle opgaver inden for vand og vandinstallation – lige fra en simpel toiletudskiftning til vandforsyning i etagebyggerier.

Fra vedligeholdelse tilomfattende vandinstallationer

Vi er autoriseret VVS-installatør med mange års erfaring, hvorfor vi har kompetencerne til at udføre en bred vifte af opgaver for både private og erhverv. Vi kører på hele Sydsjælland og dækker Lolland, Falster og byer som Nakskov, Maribo, Nykøbing Falster og Sakskøbing. Som kunde hos os er dine muligheder mange. 

Som din samarbejdspartner skræddersyr vi vores ydelser baseret på dine konkrete behov og ønsker. Vi har fleksible løsninger, der tilpasses jeres budget. Transparent rådgivning og planlægning af vandinstallation er grundstenen i vores arbejde. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig ganske uforpligtende.

Vi kan hjælpe med:

Din lokale VVS'er på Lolland

bang vvs

Foruden vores alsidige ydelser inden for vandinstallation rykker vi også ud, hvis du skulle behøve akut hjælp. Er der sprunget et vandrør, eller er toilettet i stykker? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sætter stor ære i at mestre store som små arbejdsopgaver og går aldrig på kompromis med resultatet af vores ydelser. Vi er din ekspert i VVS – og vi hjælper dig hurtigt, sikkert og effektivt i mål!

Vi kan også hjælpe med installation af varmepumper, sanitet og energibesparende løsninger. 

Vi er autoriserede

Hos BANG'S VVS er vi autoriseret VVS montører og certificeret kølemontører, hvilket er din sikkerhed for kvalitet og garanti. Har du derfor behov for en erfaren VVS, kan du trygt henvende dig allerede i dag og høre mere.

Forsikringsskader

Hos BANG'S VVS samarbejder vi med diverse forsikringsselskaber, så du kan få udbedret din skade hos os. Vi står for reparationen, og vi sørger for, at du hurtigt og effektivt får lavet din skade. Vi vægter tryghed hos Bang's VVS.

Vandinstallationer

Vi mestrer enhver vandinstallation i alle typer bygninger og ejendomme. Herunder vandværker, små private huse, virksomheder, alle sommerhuse, store industribygninger osv. Kontakt os i dag og hør meget mere.