Installation af varmepumper

Luft til vand varmepumpe på Lolland og Falster

Hos BANG’S VVS forhandler og monterer vi luft til vand varmepumper til private på tværs af Sjælland. Hvad end du bor på Lolland, Falster, Maribo, Nykøbing Falster eller Sakskøbing, kan vi rådgive dig i valget af luft til vand varmepumpe.

Få mere ud af din opvarmningmed luft til vand varmepumpe

Vores luft til vand varmepumper er et fremragende alternativ til traditionelle oliefyr. Som en af mange varmeløsninger er luft til vand et pålideligt valg, der tilmed gør en grøn forskel. Ønsker du at høre mere om mulighederne ved at skifte til en mere miljøvenlig varmekilde, skal du være velkommen til at kontakte os.

Sådan fungerer luft til vand


En luft til vand varmepumpe udnytter luften udenfor til at opvarme vand, som derefter cirkulerer gennem et varmesystem inde i huset. Ved hjælp af en kompressor og en kølemiddelsløjfe hæver varmepumpen temperaturen på det varme vand, som derefter kan bruges til opvarmning af hjemmet og til at producere varmt brugsvand. Denne proces er yderst effektiv og kan reducere dit energiforbrug betydeligt.

Vi kan også hjælpe med:

Vi er med dig -hvert skridt på vejen

luft til vand varmepumpe

For at optimere din varmepumpe varetager vi hvert skridt i processen. Vi tilbyder salg af varmepumper fra mærker som Vølund, Heatsave, Metro og Bosch, der er kendt for høj kvalitet og pålidelighed.

Inden monteringen af luft til vand beregner vi størrelse nøje for at garantere en elegant, men effektiv løsning. Vi er med dig hele vejen: Det er din garanti for et godt resultat med luft til vand varmepumpe på Lolland.

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 88 11 19, eller sende en mail på timbang@bangvvs.dk