vvs firma tilbyder varmeløsninger

varmeløsninger

BANG’S VVS tilbyder varmeløsninger. Vi udfører service og monteringer inden for alt i varmeløsninger og klimastyring. Hvad end det er VVS arbejde for private hjem eller etablering af varmesystemer i byggeriet, kan vi klare det!

Varmeløsningerog klimastyring

Vi har ekspertise i varmeløsninger til store industribygninger såvel som det lille sommerhus. Vi har alt inden for anlæg, centraler og pumper, så du kan opnå den mest energibesparende løsning.

Vi kan stå for hele processen, når det kommer til varme. Vi har alt inden for varmepumper, biobrændselsanlæg, fjernvarme og meget mere. Vi skræddersyer en løsning ud fra dine ønsker og behov, hvad enten det drejer sig om industribygninger, landbruget, det private hus eller i sommerhuset.

Vi udarbejder gerne en energiberegning på din ejendom, så du har mulighed for at få indblik i din varmeregning. Vi tilbyder denne beregning, så vi kan se, om det er muligt at opnå besparelser med en ny varmeløsning. Vi skræddersyer en løsning ud fra den enkeltes behov og ønsker til varme.

Har du spørgsmål, eller har du behov for at vide mere, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi er din erfarne VVS’er, som løser stort som småt. Det er naturligvis helt uforpligtende at høre mere om dine muligheder hos os. Vi ser frem til at udarbejde en løsning ud fra dine behov og ønsker.

Forsikringsskader

Hos BANG'S VVS udfører vi alt inden for varme og løsninger, hvilket gør, at vi kan stå for reparation og udbedring af skader. Vi samarbejder med forsikringsselskaberne, så du kan få rettet op på din skade hos os.

Energioptimering

Hos BANG'S VVS har vi specialiseret os i energibesparende løsninger. Vi har en masse metoder og produkter, som kan give store kan besparelser. F.eks. ifm. energioptimering af gulvvarmeinstallationer og gulvvarmeanlæg.

Varmeløsninger og rådgivning

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder for varmeløsninger hos os, er du velkommen til at henvende dig allerede i dag. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et bud.