vi udfører vandinstallationer

Vand og vandinstallationer

BANG’S VVS udfører vandinstallationer. Vi tilbyder service og monteringer inden for alt i vandinstallationer. Hvad end det er udskiftning af toiletter eller større opgaver ved erhvervsbyggeri, kan vi udføre opgaven.

VVS arbejde inden forvandinstallationer og vand

Vi mestrer alle processer inden for vand og vandinstallationer. Vi kan stå for alt inden for opgaver med nedgravning, installation af vand, service, eftersyn, reparation, afkalkning, vedligehold og meget mere. Kontakt os gerne og hør meget mere om dine muligheder.

BANG’S VVS udfører alt inden for vand og vandinstallationer. Lige fra en simpel toilet udskiftning til etagebyggerier. Vi kører på hele Sjælland og Lolland Falster, og varetager en bred vifte af kunder og forskellige opgavetyper. Dine muligheder er mange, og vi mestrer b.la. opgaver inden for nedgravning, vand i jorden, vedligehold, afkalkning og reparation af enhver vandinstallation. 

Det betyder, at vi mestrer store som små projekter ud fra en bred erfaring. Det handler om den enkelte kundes behov og ønsker. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig i dag. Det er naturligvis helt uforpligtende at høre mere. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig i mål med hurtigt, sikkert og effektivt. 

Vi er autoriserede

Hos BANG'S VVS er vi autoriseret VVS montører og certificeret kølemontører, hvilket er din sikkerhed for kvalitet og garanti. Har du derfor behov for en erfaren VVS, kan du trygt henvende dig allerede i dag og høre mere.

Forsikringsskader

Hos BANG'S VVS samarbejder vi med diverse forsikringsselskaber, så du kan få udbedret din skade hos os. Vi står for reparationen, og vi sørger for, at du hurtigt og effektivt får lavet din skade. Vi vægter tryghed hos Bang's VVS.

Vandinstallationer

Vi mestrer enhver vandinstallation i alle typer bygninger og ejendomme. Herunder vandværker, små private huse, virksomheder, alle sommerhuse, store industribygninger osv. Kontakt os i dag og hør meget mere.