Installation af sanitet

installation af Sanitet

Vi tilbyderinstallation af sanitet

Vi er eksperter inden for levering og montering af sanitet. Vi tilbyder alt lige fra installation af sanitet til montering af armaturer og blandingsbatterier i køkken og bad. Hvad kan vi hjælpe dig med?

BANG’S VVS er dine specialister inden for sanitet. Vi har en bred vifte af kompetencer inden for sanitetsløsninger, og vi varetager alle former for installationer i både køkken og bad. Vi tilbyder alle former for sanitetsløsninger. Det er b.la. vaske, badekar, armaturer og blandingsbatterier.

Vi tilbyder også diverse specialopgaver, og du er velkommen til at henvende dig, hvis der er noget specifikt, du skal have installeret. Det kunne f.eks. være en opgave med opsætning af håndklædetørrer på toilettet eller opsætning af drikkevandsautomater og kaffemaskiner i erhvervsmæssige sammenhænge.

Badeværelsesindretning

Vi har et bredt udvalg af sanitetsprodukter, så du kan være sikke på at finde en løsning, der passer dig. Kom f.eks. og se vores udstilling! Vi mestrer enhver installation af sanitet, opsætning af håndklædetørrer, armaurer og meget mere. Det handler om dine ønsker.

Installation af sanitet

Hvad enten det drejer sig om sanitet til erhverv eller privat, har vi stor erfaring med skræddersyet løsninger, der er tilpasset den enkeltes behov. Har du derfor specifikke ønsker, kan du være sikker på, at det kan lade sig gøre. Vi tilbyder også rådgivning.

Autoriseret VVS montør

BANG'S VVS er autoriseret VVS montører og certificeret kølemontører, hvilket er din garanti for kvalitet og holdbare løsninger. Har du derfor behov for en erfaren VVS, der mestrer opgaven effektivt og sikkert, står BANG'S VVS klar til at hjælpe dig i mål med din opgave.